Kulturpersonligheter och politiker träder fram som islamhatare

Vänstertidningen ETC har i dag startat en namninsamling till stöd för utrikesminister Margot Wallströms feministiska utrikespolitik och därmed även för hennes uttalande om att rättssystemet i Saudiarabien är medeltida.

Wallström förnekade givetvis att detta har med någon form av islamhat att göra, men vi som vet hur saker ligger till är mycket medvetna om att kritik av något är lika med hat. Detta propageras ut dagligen av just vänstermedia; är man kritisk mot invandringen är man rasist, är man kritisk mot feminismen är man kvinnohatare.  Eftersom Wallström är fittbärare och därmed extra kompetent, kan det ju inte ha undgått henne att Saudiarabiens lagar är grundade i Sharia, som enligt islam är Guds lag. Genom att kritisera Sharia, kritiserar hon islam och därmed även Gud själv, men även alla muslimer som väljer att följa lagen som Gud har sagt att de ska följa. Därför är det mer än uppenbart att Margot Wallström inte enbart hatar islam och muslimer, utan även Gud själv.

Alla personer som ger henne sitt stöd gör därmed samma sak. Alltså, alla vars namn vi kan läsa under länken till ETC, är islam-, muslim- och Gudshatare, enligt vänsterlogik.

Oavsett vad man tycker om rättsväsendet i  Saudiarabien kan det vara intressant att ställa sig frågan hur reaktionerna i Sverige skulle varit om Saudiarabien kritiserade svensk lagstiftning, grundad i den svenska statsreligionen feminismen, där män diskrimineras i lagboken och även döms till fängelse (för exempelvis våldtäkt) utan några som helst bevis annat än påståenden. Skulle Wallström och hennes feministiska vänner fundera på att ändra på sig och feminismen, eller skulle de skratta åt araberna och tycka att de var tokiga? Och hur hade de agerat om de hade den ekonomiska makten att sätta press på Saudiarabien?

Ni som är förståndiga kan lista ut att inget kommer att förändras i Saudiarabien p.g.a. Wallströms uttalanden, annat än att svenskar inte är välkomna längre och att många svenskar, framför allt män, kommer att riskera att bli arbetslösa p.g.a. den feministiska utrikespolitiken. Kanske är det vad den går ut på? Att göra svenska män arbetslösa för att på så sätt ge svenska kvinnor ännu mer makt i vårt samhälle.

Det ska i alla fall bli intressant att se hur många av dessa islamhatare som kommer att angripa muslimer och deras tro inrikes i Sverige, för konsekvensens skull. Det går ju inte annat än att utgå ifrån att det rör sig som islam-, muslim- och Gudshat, eftersom regeringen inte är beredd att kritisera Kina.

2 svar till “Kulturpersonligheter och politiker träder fram som islamhatare

  1. Ping: Polisutbildningen på Södertörn | WTF?

  2. Erik Helmerson på DN, kliver ur garderoben och kommer ut, inte bara som läsare av ”osympatiska antifeministiska bloggar”, utan som vit kränkt kvinnohatande, dödsknarkande SD-brevikare i dagens DN.

    Läs och döm själva:

    http://mobil.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-hall-inne-fordomarna-romson/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s