Rasifierad vänsterfeminist i förhållande med vit, medelålders, heterosexuell man

I dag fick jag ta del av nyheten att vi ”svenskar” fått ett nytt kändispar som vi kan läsa om i skvallerpressen. Det är ingen mindre än den 27-åriga, rasifierade ”komikern” (mitt enkla sydslaviska sinne upplever inte det hon gör som särskilt komiskt) och vänsterfeministen Nour El-Refai, som  har inlett en relation med den 46-årige låtsassocialisten och hycklaren Henrik Schyffert, som alltså inte bor i ett område med en massa flyktingar och heller inte har låtit sådana bo i hans bostad.

Nour har i sin strävan efter att gilla olika helt enkelt valt att bortse ifrån att Hen-rik inte är en invalidiserad, afrikansk, kortväxt man som bor i Tensta. Som den oerhört öppensinnade och varma feminist hon är har hon istället valt att ha en relation med en 19 år äldre, vit, välbärgad, känd, framgångsrik, heterosexuell man. En typ av man som hon och hennes vänner antagligen brukar kalla för äckligt gubbslem. Snacka om att inte döma hunden efter håren! Nej, istället har Nour sett in i hans vita, cismanshjärta och fallit för mannen bakom fasaden – den varme, godhjärtade Henrik som inte kan eller behöver räkna eftersom hans felräkningar ändå bara drabbar fattiga och inte honom själv.

Kärleken är blind, som det brukar heta, och Nours och Henriks kärlek är, minst sagt, ett mycket tydligt bevis på detta! Jag önskar dessa två hjältar och förebilder lycka och ännu mer framgång, det har de gjort sig förtjänta av!

7 svar till “Rasifierad vänsterfeminist i förhållande med vit, medelålders, heterosexuell man

 1. Kärleken är alltid blind i samma riktning, dvs. en någorlunda snygg och framgångsrik kvinna blir inte kär i sophämtaren.

  • Vad menar du Rick? Jag tycker mig se exempel på just det hela tiden. Det finns ju jättemånga kvinnor som t.ex. åker till Gambia där de blir ihop med män med mycket lägre social status. 🙂

   • Men vilka av dem är snygga och framgångsrika? Från reportagen verkar de flesta vara fula och feta 50 plussare.

 2. @ juggen

  Du har rätt! Där föll hela min teori i små bitar.

 3. Surrogat & Insemineringsjouren

  Hon är ju lebb. Så fort hon är gravid är Schyffert saga…

 4. Ping: Den antiintellektuella postmodernismen | WTF?

 5. Det handlar väl om det vanliga radikalfeministiska hyckleriet. De själva behöver inte leva som de lär.Det är alla andra som skall leva som de lär.
  Radikalfeministen Lady D skrev ju detta rakt ut på sin blogg eftersom folk anklagar henne för att vara en dubbelmoralist mm när hon själv är gift med en man men skriver att hon hatar män.
  Nour är långt ifrån den ende radikalfeministen som lever ihop med en rik,medelålders,vit heterosexuell man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s