En god nyhet kommer sällan ensam

Jag och min rasifierade kropp är onekligen väldigt uppspelta just nu! Inte nog med att vi ska flytta hem till Fredrik Reinfeldt utan det råkade bli så att även en av de personerna som jag beundrar mest, Alex Schulman, också ska flytta!

Alex skrev nämligen en förträfflig text i Aftonbladet i dag där han visade att även han beundrar Reinfeldt väldigt mycket – great minds think alike! *fniss*

Han skrev också detta – och detta är så starkt och viktigt ska ni veta – han skrev att han minsann inte är främlingsfientlig och att han står för öppenhet! Det är så himla vackert! Det bästa av allt är att så fort Alex skrev klart sin krönika så satte han in en bytesannons på Blocket. Han ska nämligen byta sin fina lägenhet på Nybrogatan till en lägenhet i Husby eller Rinkeby och han skriver i annonsen att han endast kommer att byta med rasifierade kroppar, eftersom han gärna vill öka kvoten av sådana i sitt nuvarande hus. Själv vill han också visa att han minsann inte enbart är snack, utan är väldigt mycket verkstad. Därför tar han med sig sin familj och flyttar ut till orten där han ska bevisa hur mycket han älskar främlingar, samt föregå med gott exempel.

Detta är en mycket beundransvärd egenskap tycker jag, och om det är så att han så småningom är sugen att flytta igen så ska jag se till att det inte är helt fullt hemma hos Fredrik. Då kan vi bo där allihopa och vara alldeles myyyyziga tillsammans! ❤

4 svar till “En god nyhet kommer sällan ensam

 1. Bra skrivet av Alex. Om SD får 20% nästa gång kan han kalla 20% främlingsfientliga. Den strategin fungerar i evighet.

  93% är inte verklighetsfientliga, men ändå har vi Mp i regeringsställning.

  • Ja, för livet blir så mycket bättre om en (man) får kalla folk för en massa saker.

   • Givet!
    Folk som blir kallade idioter läser på och blir smartare, folk som kallas sexister och rasister förändras på djupet, folk som informeras om arvssynden blir goda och fina, folk som kallas fascister ändrar sig och röstar som värst (S). Allt går att åtgärda om tonläget är tillräckligt högt.

   • Ja, så är det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s