Nyfascismen och patriarkatet går hand i hand

Den här rasifierade kroppen har fått nog! En kan inte längre genomleva en dag i detta patriarkala samhälle utan att utsättas för nyfascistisk propaganda!

En står där och funderar på att ta ett kort på sin rasifierade kropp bredvid den fittbärande kroppen Gudrun Schyman, när en plötsligt upptäcker att en måste ha ett så kallat SD-kort i sin rasifierade kropps kamera för att kunna ta en bild!

SD står i detta fall för Secure Digital men jag och min rasifierade kropp är helt övertygade om att detta är nyfascistisk propaganda med patriarkatet som avsändare, med syftet att normalisera förkortningen SD och därmed även indirekt normalisera deras nyfascistiska politik.

Denna vidriga hjärntvätt måste få ett slut omedelbart, varför vi (min rasifierade kropp och jag) vill uppmana samtliga kroppar att kontakta alla kameratillverkare som använder sig av Secure Digital-minneskort till sina kameror. Vi måste förklara för dem att de uttryckligen visar sitt stöd för de nyfascistiska Sverigedemokraterna – som ju är ett hot mot hela världen – och att de istället genast måste börja använda sig av Memory Stick-kort, eftersom MS är en funktionsnedsättning som bör normaliseras.

Det är vår uppgift att som medborgare i Den Humanitära Stormakten upplysa alla oupplysta och leda dem på rätt spår! Upp till kamp!

3 svar till “Nyfascismen och patriarkatet går hand i hand

  1. Nyfascisterna har även sett till att den engelska förkortningen för det statistiska begreppet standardavvikelse är SD. Snart kan de inte förneka sig längre.

  2. Rofl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s