Rasism, förtryckande kvinnosyn och en vidrig syn på homosexualitet

I dag läste jag att en ytligt bekant (som jag för övrigt anser verkar vara vettig av de få gångerna vi har pratat) skrivit i en kommentar på Facebook att SD står för rasism, förtryckande kvinnosyn och en vidrig syn på homosexualitet. Även fast jag inte är oerhört insatt i SD:s politik och inte heller riktigt tror på allt som skrivs om SD, är jag ganska säker på att det finns tillräckligt många inom SD:s topp som har sådana åsikter att de för mig aldrig skulle vara ett alternativ att rösta på.

Vad bra för mig då!

Det finns dock ett litet problem: Problemet är att SD är det enda partiet som vill minska antalet invandrare och flyktingar som Sverige tar emot och att personer inom de andra partierna som också vill göra det motarbetas och anklagas för att vara SD:are p.g.a. detta.

Det råkar nämligen vara så att en stor majoritet av flyktingarna som kommer till Sverige med största sannolikhet har rasistiska åsikter, en förtryckande kvinnosyn samt även en vidrig syn på homosexualitet. Ironiskt är att partiet som vill minska deras antal delar många av deras åsikter, även om nu rasismen kanske är riktad åt ett annat håll. Ännu mer ironiskt är det kanske att de som är emot sådana åsikter vill att det ska finnas fler i Sverige som tänker och resonerar som deras värsta mardröm – Sverigedemokraterna. Att personerna de vill välkomna till Sverige dessutom agerar lite mer ”osvenskt” än SD:are, leder till saker som vi kan se exempel på i områden där den svenska polisen inte längre har någon kontroll.

Om detta inte är bevis nog för hur korkade människor är i regel, vet jag inte vad mer jag ska presentera som bevis.

Dock menar jag inte att alla som röstar på SD har dessa åsikter, däremot tvingas de att välja mellan pest och kolera och har således valt pest, eftersom det är deras demokratiska rättighet. Detta gör SD-hatarna förtvivlade och desperata givetvis, men som MiT skriver i sin förträffliga analys så finns det endast ett sätt att stoppa SD:s framfart och det är att kraftigt minska invandringen och asylmottagningen. Det är dessutom en åsikt som delas av många människor ute i landet som inte vill rösta på SD, exempelvis av mig.

Till människorna som menar sig brinna så starkt för dessa asylsökande människors situation så finns det hjälporganisationer som de kan engagera sig i, åka till ett fattigt land som volontärer, etc. Det är lätt att försöka låtsas vara god på andras bekostnad, i detta fall gäller det innerstadsbor som slipper se hur det ser ut på flyktingförläggningarna ute i landet och andra invandrartäta områden. Om de gillar att hjälpa andra så mycket är det fritt fram att göra det på eget bevåg, det finns faktiskt ingen som hindrar dem! Det skulle även vara en bra lärdom, eftersom de då skulle inse att många av dessa människor som de vill hjälpa antagligen inte delar deras åsikter utan snarare resonerar som deras hatobjekt SD. Det är nämligen så här det ligger till, och jag misstänker att det kan komma som en chock för vissa: Man börjar inte resonera som en ”upplyst” Södermalmsbo så fort man sätter sin fot på svensk mark. Ett mycket bra exempel på detta är min far som har bott i Sverige sedan början av 70-talet och som anser att kvinnor ska stå i köket och hålla käften och att han är herren i huset. Han ogillar svenskar (och många andra) och homosexulla och tycker att det finns många ”poänger” i Koranen. Det finns alltså anledningar till att jag inte har träffat min far på 20+ år, och tyvärr vet jag att han inte har ändrat sin åsikt om saker och ting.

Det ska bli intressant att se hur långt det behöver gå i Sverige innan SD får majoritet i Riksdagen. Jag anser dock att vi med enkla medel skulle slippa hamna där. Det enda som behövs är att människor som är emot SD:s ”otäcka” krav gällande invandrar- och flyktingmottagning tvingas att husera minst en flyktingfamilj per boende de äger, då lär de snabbt ändra åsikt. Alternativet är att de tvingas flytta ut till ”utanförskapsområden” för att kvotera in antalet invandrare i städerna, eftersom ju sådana ”goda” människor så ofta är för kvotering.

Då lär det bli annat ljud i skällan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s