Att vara privilegierad, del 3

I Södertälje jagar polisen just nu en misstänkt våldtäktsman. Våldtäktsman är han eftersom han har tagit en kvinna på könet, vilket vi ju alla vet är våldtäkt. Det berättigar till minst 85000 kr i skadestånd för kvinnan om mannen blir dömd, hur man nu ska bevisa att detta har inträffat inför rätten.

I våras fick jag min näsa sönderslagen eftersom jag ifrågasatte en man som fysiskt gav sig på sin flickvän. Jag fick ca 30-40 knytnävsslag i ansiktet samt blev sparkad i huvudet två gånger av mannen. Det har rubricerats som misshandel, inte grov misshandel, utan misshandel. Jag har tvingats genomgå en plastikoperation för att fixa näsan och den är ännu inte helt återställd, d.v.s. det känns fortfarande att allt inte har läkt än. För det kommer jag som högst att få ca 20 000 kr i ersättning, om gärningsmannen ens blir dömd trots att det finns vittnen. Det lustiga är att det inte var fem patruller ute med hundar som letade efter mannen som gjorde detta mot mig, trots att man då även kände till hans identitet.

Jag älskar att vara privilegierad. Det känns väldigt bra.

2 responses to “Att vara privilegierad, del 3

  1. Media har förstört orden ”våldtäkt” och ”privilegium”. De verkar inte ha någon betydelse längre.

    • Det är många ord som ”förstörs” av människor vars enda syfte är effektsökeri. Dock är det så att även lagstiftarna har ändrat definitionen av våldtäkt, antagligen efter påtryckningar av media och radikalfeminister (vilket i vissa fall är en synonym).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s