Det blev en hel del besökare

Som jag redan har konstaterat så bidrog ett visst inlägg till att min blogg har besökts av ovanligt många personer de senaste dagarna. Det kom definitivt som en överraskning och det känns något märkligt att ett av de mer tramsiga inläggen som gjorts på denna blogg blev det som fått mest spridning. Kanske är det så att det är just sådant som lockar läsare? Det som är enkelt men ändå underhållande. Det är lite synd, eftersom den riktiga behållningen finns i de ”jobbiga” inläggen.

Jag har ju inte varit särskilt aktiv här, om man jämför med hur ofta vissa andra skriver på sina bloggar, varför jag även inte har haft tid att svara på alla kommentarer som har skrivits. Jag har faktiskt även raderat några få kommentarer då dessa endast på ett tjatigt och ociviliserat sätt upprepat vad flera andra redan har skrivit. Det beteendet i sig är ganska intressant: Är det bästa sättet att hävda sig själv på att anonymt med en påhittad könsmailadress i versaler upprepa det någon annan på ett bättre sätt redan har sagt? Fascinerande…

Jag uppskattar dock de som uttryckt sin uppskattning för bloggen och jag hoppas att ni fortsätter läsa, även om jag inte skriver så ofta.

Det som går att konstatera är att jag de senaste tio-elva dagarna har haft en hel del visningar, givetvis till störst del på ett och samma inlägg. Om det bidrar till några fler läsare för egen del, men även till de bloggar jag själv brukar läsa, är det givetvis bra, eftersom det finns en hel del saker som s.k. ”gammelmedia” aldrig tar upp eller t.o.m. försöker tysta som går att läsa om på våra bloggar.

Innan den 20 september hade jag strax under 108 000 visningar av min blogg, som jag startade våren 2007. I skrivande stund har den haft över 414 000 visningar. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte skrev något viktigt i det inlägget eller sålde en reklamplats på något sätt, men det är lätt att vara efterklok. 😉

bloggstatistik sep

Annonser

2 responses to “Det blev en hel del besökare

  1. Pingback: Är koranen lämplig barnlitteratur? | WTF?

  2. Trams är det bästa sättet att locka till sig massan. Titta bara hur många som går in på Aftonbladet.se och DI.se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s