Vad har F! och sharia gemensamt?

Jag råkade se ett Youtube-klipp, ett reportage, från RT i dag. Jag vet att många anser att RT är den ryska regimens propagandakanal, men säg vilken nyhetskanal som inte är det i dessa tider. Jag tror dock inte att personerna som medverkar i reportaget är skådespelare. Det är inte ett dagsfärskt reportage men jag misstänker att situationen inte har förändrats.

Som det framgår av klippet så är dessa personer starka motståndare till exempelvis prostitution och porr, något som ju även Feministiskt Initiativ är. Samma totalitära syn på vem som har rätt och vem som har fel delas även av dessa typer av människor.

Det som är lite lustigt är ju att männen i reportaget faktiskt representerar det som man skulle kunna kalla för patriarkala värderingar. De vill skapa ett samhälle som de facto är ett patriarkat, alltså ett ”familje- eller samhällssystem där den politiska och ekonomiska makten, både inom hushållet och i den offentliga sfären, innehas av äldre män, och där följaktligen varken kvinnor eller yngre män deltar i det formella beslutsfattandet”.

Eftersom Feministiskt Initiativ är så mån om att vara normbrytande kan det ju te sig ganska märkligt att de, precis som dessa ultrakonservativa islamister, vill förbjuda denna typ av ”syndigt” beteende. Den komiska höjdpunkten nås när Feministiskt Initiativ vill att vi ska ha fri invandring till Sverige (i princip har vi det redan, om personerna som kommer hit hävdar att de saknar ”papper” och kommer från rätt geografisk plats, på vilken sådana här idéer frodas), vilket utan tvekan kommer leda till att fler personer med samma uppfattning med mycket imagesca3yaxf3stor sannolikhet kommer att komma till Sverige (de kommer redan) och kommer att se det som sin religiösa uppgift att införa samma förändringar i det svenska samhället. Trots att Schyman anser att svenska män är som talibaner, och att det är negativt, så verkar hon inte ha några problem med att människor som delar talibanernas värderingar kommer hit. En kan bli snurrig av mindre…

 

Det många inte verkar känna till är att det befann sig en hel del skäggprydda män, utan mustasch, i Bosnien innan kriget bröt ut i forna Jugoslavien på 90-talet. Detta är givetvis något serbälskaren Jasenko Selimović alltid kommer att förneka, eftersom ju serberna enligt honom bär skulden till att inbördeskriget i forna Jugoslavien bröt ut; inte nazisten Tudjman eller islamisten Izetbegović. Milošević var den ende som ägnade sig åt att hetsa upp befolkningen och bär därför skulden tillsammans med hela det serbiska folket, vilket serbälskaren Jasenko kan upplysa er om. Jasenko tar gärna avstånd från vänsterns våldsmetoder, vilket är fint på alla sätt, men verkar tyvärr inte ha några problem med att aldrig berätta om vilket våld islamisterna ägnade sig åt i Bosnien på den tiden och vilka konsekvenser det har lett till, med tanke på hur det ser ut i Bosnien i dag.

Annonser

One response to “Vad har F! och sharia gemensamt?

  1. En kanal som inte är propaganda. Hmm. Finns den där Simpsons-kanalen än?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s