En lektion i kritiskt tänkande – F! satan!

Hej och välkomna!

Ni ska nu få en kort lektion i kritiskt tänkande. Börja med att läsa den här löjliga texten. Lägg sedan märke till just dessa meningar:

”När hon kommer in på Sverigedemokraterna hettar det till ordentligt. Nu är det allvar. Kalla det inte främlingsfientlighet, säger hon. Det här, att politiska rörelser buntar ihop folk och säger att ”dom är på det viset, därför ska dom behandlas på ett speciellt sätt”, det är rasism. Inget annat.”

Läs sedan denna artikel. Lägg särskilt märke till denna formulering:

”Inom EU vill de skicka män (alla män?) på omskolningskurs för att förändra sina konsumtionsmönster. Är det bara jag som associerar till omskolningsläger?”

Ja, det är med största sannolikhet så att de vill skicka alla män på omskolningskurs eftersom ju alla män också bär ansvaret för samtliga våldtäkter som sker, åtminstone enligt feminister som Schyman. Gudrun har ju även tidigare föreslagit en högre mansskatt, för just alla män, eftersom vi tär på samhället mer och skapar högre kostnader för samhället hävdade hon.

Hur går detta ihop med ”det här, att politiska rörelser buntar ihop folk” och att de ska behandlas på ett speciellt sätt är rasism? Hur går det ihop med att kvinnor ska kvoteras?

Svar: Det går inte ihop på ett annat sätt än att man drar slutsatsen att Gudrun Schyman är en manshatande sexist. Gudrun Schyman är en motsägelsefull hycklare, och det är ytterst märkligt att hon får så mycket uppmärksamhet som hon får. En person som försöker ge sken av att vara solidarisk, samtidigt som hon ägnat sig åt skattebrott trots att hon i decennier levt på just skattepengar, är en människa vars ritade ”kolumner” och ”fakta” man inte ska lita en sekund på. Framför allt ska man ifrågasätta hennes egna sexism och kollektiva skuldbeläggande av män, när hon kritiserar Sverigedemokraterna för rasism. Om man inte gör det så är man dum i huvudet, svårare än så är det inte.

Sedan har vi det där med att kissa på offentliga platser. Jag tycker att det är rätt obehagligt när människor kissar bland buskar t.o.m. om det är inne i stan där det rör sig mycket folk. Jag kan faktiskt bekänna att jag sprang ikapp en fotbollssupporter som kissade vid min port för några år sedan, när jag bodde på Södermalm, och lämnade över honom till Polisen. Så illa tycker jag om det beteendet. Nu råkar det vara så att jag genom åren träffat på en del både narkotikapåverkade och starkt alkoholpåverkade personer, men ingen av dessa har fått för sig att kissa framför andra på krogen, eller i en biosalong för den delen. Att skylla på alkoholism går inte, det måste även bero på ett allmänt förakt för andra människor och bristande hänsyn.

 

Fy fan för hycklaren Gudrun Schyman och det sexistiska partiet Feministiskt Initiativ!

Annonser

4 responses to “En lektion i kritiskt tänkande – F! satan!

 1. Håller med. Schyman är en hycklande könsrasist och det är inte svårt att se det.

 2. Gudrun pratade uppenbarligen länge och väl om SD,s politik på sitt möte men inte mycket om sin egen. Kan förstå det med tanke på de galenskaper hon vill införa.
  -Sex timmars arbetsdag utan löneminskning.(Hur skall det finansieras ?)
  -Skicka män på omskolningsläger för att de konsumerar för mycket(precis som om kvinnor inte konsumerar minst lika mycket om inte mera än oss män)
  -Inför genustänk överallt.
  -Arbeta på att förbättra kvinnors arbetsmiljö men strunta i mäns trots att män oftare dör än kvinnor på sitt arbete.
  -Ta bort upphovsrätten till bl.a musik(Undrar vad artisterna som spelade in en kampanjskiva tycker om det ??)
  -Höj A-kassan(Återigen ingen aning hur det skall bekostas)
  mm.
  Helt sjukt att någon kan rösta på något sådant..

 3. Anders Senior

  Hon har åtminstonde ett rätt, den käre Gudrun;
  ”Av den enkla anledningen att vi inte har några röster att förlora.”

  Så långt stämmer det ju, även om hennes vapendragare på aftonbladet och expressen försöker ge henne lite gratisreklam och lögner om att F! Ligger bra till i opinionen…….

 4. Anders Senior

  ……. I övrigt beskriver krönikören ett religiöst väckelsemöte i en sekt, precis som Susanna Alakoski också beskriver i tidskriften Bang hur hon blev feminist. Skillnaden är möjligen om Susanna var tvungen att gå fler feministiska väckelsemöten, eller kurser som de kallar det, innan hon blev helt hjärntvättad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s