Barnsexnorm råder i Sverige

Att döma av denna händelse kan man konstatera att det i Sverige råder en barnsexnorm, åtminstone om utövandet utförs av en kvinna. Kvinnor kan alltså använda berusning som förmildrande omständighet och en 13-årig pojkes ”drivande” anses tydligen vara en förmildrande omständighet. Jag undrar om rätten tagit samma beslut om det rörde sig om en 18-årig kille och en 13-årig tjej. Skulle rätten då kanske mena att den 13-åriga tjejen helt saknar sexuell drift? Hade killen blivit dömd för våldtäkt av barn eller sexuellt utnyttjande av barn? Hade han fått fängelsestraff eller inte?

Tyvärr verkar det som att vi har en norm i Sverige som uppmuntrar kvinnor till att ha sex med icke byxmyndiga pojkar. Nu väntar jag på att feministerna ska dra igång en ny hashtag på Twitter för att visa hur hemskt de tycker att detta är, eftersom ju feminism står för jämställdhet och allas lika värde…

Att kvinnan dessutom anmälde pojken för våldtäkt måste ju innebära att vi har en falskanmälarnorm i Sverige.

Det är dags att matriarkatet och kvinnor i Sverige tar sitt ansvar och slutar uppfostra sina döttrar till att våldta oskyldiga pojkar! Det är sådant här som gör att jag är rädd när jag går ensam hem om nätterna!

Annonser

One response to “Barnsexnorm råder i Sverige

  1. Pingback: På tiden att Fi börjar ifrågasättas | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s