Feminister anordnar demonstration mot falskanmälande kvinnor

Nej, det gör de givetvis inte. Jag skojar lite bara.

I dag hölls en manifestation mot sexuellt våld vid Medborgarplatsen, efter att en man blivit friad för vad alla är övertygade om var en våldtäkt. Detta trots att inget filmat bevis finns. Friandet av mannen har gjort människor rasande och domen verkar vara märklig, onekligen.

När en kvinna påstår att en man har våldtagit henne, och det sedan finns filmat bevis som styrker att så inte är fallet, frias kvinnan trots det från falsk tillvitelse. Anledningen menar man är densamma som för den friade mannen – uppsåt saknas.

Nu återstår de arga protesterna från feministerna – som ju kämpar för allas lika rättigheter inte enbart kvinnornas, som de själva påstår – mot att svensk domstol behandlar kvinnor som om de vore barn som inte förstår bättre och som härmed legitimerar falsk tillvitelse mot män gällande våldtäkt. Det går ju tydligen att tro och vara övertygad om att man har blivit våldtagen, utan att ha varit det.

Denna tro att man har blivit våldtagen är i sig intressant. Det många nämligen inte känner till är att det faktiskt döms män till fängelse baserat på just berättelser från kvinnor, som man anser vara trovärdiga. Det behövs inte ens finnas tekniska bevis för att ett samlag har ägt rum, utan det räcker att kvinnans berättelse anses vara trovärdig. Om mannen inte har filmat händelsen eller inte har ett extremt starkt alibi kan han alltså bli dömd för våldtäkt. Detta har jag sett flera exempel på. Det som givetvis brukar uppmärksammas är de friande fallen, tänk då att det finns en hel del fall där männen inte lyckats bevisa sin oskuld trots att de är oskyldiga.

Frågor som dyker upp när ett sådant här fall blir uppmärksammat dagen innan en manifestationen som den som ägt rum i dag är givetvis om feministerna åtminstone kommer att anordna ännu en manifestation för att protestera mot att det finns kvinnor som ägnar sig åt falsk tillvitelse och att det är ganska utbrett, eftersom det förvärrar situationen för dem som faktiskt blir våldtagna? Kommer de att prata om den falsk-våldtäktsanmälan-kulturen som genomsyrar det svenska samhället, i och med att svensk domstol så många gånger tidigare friat falskanmälande kvinnor från falsk tillvitelse? Detta undrar jag alltså med tanke på att de påstår att det finns en våldtäktskultur i Sverige eftersom vissa män som blivit anklagade för våldtäkt frias.

Eller kommer de att låtsas som att falska anmälningar mot män aldrig inträffar och istället skrika att alla män är potentiella våldtäktsmän och skylla allt på ”patriarkatet” så fort tillfälle ges?

Vad tror ni?

Själv är jag ganska övertygad om att feministerna gör som vanligt när deras fantasier motbevisas – de skriker ”Kvinnohat!” hur obefogat det än är och försöker inbilla sig att deras åsikter och kollektiva skuldbeläggande av män har någon grund i verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s