En kort guide till feminismen

Turteaterns uppförande av SCUM-manifestet är en lysande teater och stor konst. Vissa kallar den även för satir!

(Notera att Ingegärd Waaranperää helt utelämnar att Solanas försökte skjuta ihjäl tre män, och snarare nästan anar en form av ”försoning” långt, långt borta i SCUM-manifestet. Feministisk logik i sitt esse!)

Bingo Rimérs sökande av mulliga modeller som ska låtsas vara feminister är hemskt.

Läs gärna kommentarerna till artikeln om Rimér, så kan ni se hur hemskt det han gjort är enligt svenska feminister. Läs sedan hur de hyllar SCUM-manifestet (använd valfri sökmotor) och förlöjligar män som reagerat mot detta. 

Kom ihåg, det är feministerna som bestämmer vad som är roligt och vad som är hemskt, inte någon annan!

Det är allt man behöver veta om feminismen i dag, faktiskt, för att kunna avfärda den som antihumanistiskt översittardravel. Därmed bör feminister och deras organisationer fråntas all form av statliga subventioner som istället exempelvis kan användas till att förbättra sjukvården och arbetsmiljön för människor inom farliga yrken. 

6 svar till “En kort guide till feminismen

  1. Vet inte om du hängt med i senaste skandalen, att Sveriges Kvinnolobby som fått 10 miljoner av regeringen för att arrangera en nordisk konferens, använder frasen ‘Dags att klippa kuken’ för att marknadsföra arrangemanget.

  2. Ping: Miljöpartiet är ju helt bisarra! « Toklandet

  3. I ett någorlunda normalt land hade det i inlägget räckt för att omgående avfärda dem som knäppskallar. Nu är vi i Sverige och då gäller något helt annat… 😦

  4. Bingo Rimér..? Har aldrig hört talas om honom… Skulle folk bli rädda för att öppet vara feminister på grund av vad det nu var han ville göra för att driva med feminister? Va..?

    Såhär ser jag på situationen: En snubbe vill göra något torrt projekt som bevarar den minsta gemensamma nämnaren inom modern Svensk kultur, och ett gäng feminister som bidrar till samma minsta gemensamma nämnare från ett annat håll, är lite upprörda över hans idé trots att de själva sysslar med samma sak. Wow, vilket dilemma…

  5. Ping: Hallelujah! Alla Vi Tillbe Gudrun | Löjesguiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s