Kamrat Reinfeldt säger som det är

Det cirkulerar ett klipp på Facebook där man kan se hur kamrat Reinfeldt sätter vänsterpartiets Jonas Sjöstedt på plats genom att visa hur löjligt det är att vänsterpartiet inte kallar sig för kommunister längre och försöker dölja sitt förflutna. Som Reinfeldt säger var de bättre förr.

Jag håller helt med kamrat Reinfelt. Han är t.ex helt öppen med att han stöder EU som i mångt och mycket börjar likna det gamla CCCP mer och mer. Jag förstår att kamrat Reinfeldt är besviken på Sjöstedt som försöker sabotera anslutningen till ESM. Det hade jag också varit.

Sjöstedt har mycket att lära sig av kamrat Reinfedt. Vill man nå den politiska toppen måste man även vara konsekvent och säga som det är, inte försöka peka finger åt andra medan man själv gör värre saker. Kamrat Reinfeldt visar tydligt att det inte räcker med att vara med i ett parti som kallat sig för kommunister – man måste vara en också. Så ödmjuk är vår Store Ledare att han inte ens bemödar sig med att kalla sig för kommunist. Han bara är.

Annonser

2 responses to “Kamrat Reinfeldt säger som det är

  1. Tjusig bild! Kamrat Reinfeldt klär nog honom bättre än Alfons Reinfeldt då det är alldeles för inbjudande och harmlöst. Gillade även Barbapappa Reinfeldt men även det föll på sin harmlöshet.

    Machiavellin från Vingåker måste nog vara stolt.

    /RH

    • Javisst! Ingen passar så bra i rollen som evig ledare som vår gode kamrat Reinfeldt. Jag vill att han ska nå samma status i Sverige som Kim Il Sung har i Nordkorea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s