Poliskvinnan blev drogad med natriumklorid

Vetenskapen gör ständigt nya framsteg och nyligen har forskningsavdelningen på Polismyndigheten i samarbete med Åklagarmyndighetens forskningsavdelning lyckats fastställa att natriumklorid är ett gift. Personligen skulle jag vilja sträcka mig längre än så och hävda att natruimklorid i vissa mängder har en kraftigt berusande, sövande och minnesberövande effekt. Jag har även starka bevis för detta, ungefär lika starka bevis som den kvinnliga polisen har på att hon har blivit våldtagen av sin kollega.

Detta är mitt bevis: Jag känner och har känt en hel del personer genom åren som brukat alkohol i så hög grad (det är inte ovanligt i Sverige) att de ofta har fått så kallade minnesluckor efter en ”festkväll” (att festa är synonymt med att supa i Sverige). Många av dem har ibland i efterhand fått reda på att de har gjort saker som de i nyktert tillstånd inte kan stå för eller ens förstå att de har gjort. När de var kraftigt berusade var de däremot ytterst målmedvetna och tydliga med att de vill göra saken som de sedan inte förstår att de har kunnat göra. Detta har jag bevittnat exempel på med egna ögon. En typisk konsekvens av detta är att personen som varit kraftigt berusad och som insett vad den har gjort har bett om ursäkt för eventuellt drabbad(e) person(er) och skämts för vad den har gjort. Dock har en sådan incident sällan inneburit att personen lärt sig att dricka i mindre mängder. Repetition är ju all kunskaps moder.

Att döma av fallet med den våldtagna poliskvinnan (ja, känner hon sig våldtagen så har hon ju givetvis blivit det) så kan det för det första omöjligt vara så att en ansvarsfull polis – som genomgått en psykisk undersökning för att kontrollera om hon är lämpad att arbeta som polis – druckit sig så berusad att hon hamnat i ”ett hjälplöst tillstånd”, även om grundläggande kunskap inte är nödvändig för poliser att inneha, t.ex. kunskapen att missbruk av alkohol kan leda till att man gör saker som man sedan inte minns att man har gjort. Dessutom är hon kvinna och alla vet vi att kvinnor är felfria och alltid offer för mäns hemska övergrepp.

Eftersom jag har konstaterat att missbruk av alkohol i kvinnans fall är en omöjlighet och att män är fulla av onda avsikter, är jag övertygad om att hon blev drogad med natriumklorid, vilket ledde till att hon hamnade i detta hjälplösa och minneslösa tillstånd. Råder det tvivel om att så är fallet hoppas jag att de tog ett blodprov på henne dagen efter när hon gjorde sin anmälan. Där kommer det framgå om hon haft natriumklorid i kroppen. Om det sedan visar sig att polismannen haft tillgång till natriumklorid, är fallet avgjort. I sådana fall hoppas jag att han får det straff han förtjänar för detta hemska brott som han har begått. Inte nog med att han har våldtagit henne i hennes hem, han har även drogat henne för att kunna genomföra sitt hemska dåd! Dessutom med hjälp av det livsfarliga ämnet natriumklorid.

Ni som på något sätt är oroliga över att statligt anställda tjänstemän härmed ”plötsligt” visar sig vara personer med allvarliga brister, kan sova lugnt och slappna av. FRA-personalen kommer aldrig att begå några brott och allt snokande i er privata kommunikation och förehavanden är för ert och rikets bästa. Det kommer aldrig att missbrukas. Informationen är i säkra händer. Det lovar kamrat Reinfeldt och hans vänner på Stasi.

Annonser

One response to “Poliskvinnan blev drogad med natriumklorid

  1. Fortrycket mot mannen av kvinnor som vill hamnas eller tillhor det trerdje konet har inga granser i sverige. Ni journalister vagar ej ifragasatta nagot,skamligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s