Den arabiska våren

Jag har tidigare skrivit om NATO:s ingrepp i Libyen och om att rebellerna där inte alls verkar vara några demokratisträvande myspysmänniskor. Jag har under hela den här perioden som det skrivits om den ”arabiska våren” i svensk press nästan med ett leende på läpparna läst skiten som matats ut för att få svenskar att tro att något positivt är på väg att inträffa och för att rättfärdiga det svenska samarbetet med krigsförbrytarna i NATO. Den här inställningen att ens fiendes fiende är ens vän är så djävla korkad, ändå envisas idioter att tro att det är så, därför var rebellerna i Libyen de ”goda”. Vilket skämt.

I det här fallet har alltså grupperingar inom olika stater motsatt sig vissa diktatorer, och per automatik blir de då västvänliga, åtminstone verkar tyckare och svenska politiker tro att så är fallet, eller så tror de att de kan tvinga på folket där sina åsikter om hur saker ska vara. Det är patetiskt, speciellt när man talar om ekonomisk tillväxt i kraftigt överbefolkade länder samtidigt som vi står inför en kommande resursbrist. Jag undrar i vilken värld våra politiker lever i egentligen.

I Libyen har man mördat Khadaffi utan rättegång och det har kommit information om att tusentals svarta afrikaner har slaktats av rebellerna. Dessa rebeller har vi hjälpt med våra skattepengar. Tack för det svenska politiker, tack för blodet på våra händer, era idioter. För att rättfärdiga sin egen skit matar man ut information som denna men exakt när kommer vi se hycklarna från USA på de åklagades bänk? Båda makarna Clinton har visat sig vara riktigt obehagliga människor de senaste två decennierna, när ska de åtalas? George W. Bush och Barak Obama likaså. Alla dessa har många människoliv på sitt samvete.

Minns när krigshetsaren Anna Lindh mördades. Då stod massor av svenskar och grät på Sergels Torg, även Göran Persson grät. Hur många svenskar har gråtit för alla irakier som dött i kriget som Lindh gav sitt stöd för? Hur många svenskar gråter för alla som dött i Libyen, vars död vi varit direkt involverade i? Inte många va…

Och hur bra har det gått i länderna där diktatorerna eller de tvivelaktiga politikerna har avsatts av dessa demokrativänliga frihetssträvande ”kvinnor”?

Det har uppenbarligen gått fantastiskt bra!

Därmed blir det oerhört tragikomiskt att titta tillbaka på hur mycket skitsnack som har publicerats i t.ex. Aftonbladet:

Notera det idiotiska uttalandet ”Folket kommer inte att tillåta islamister”. För det första, vad menas med det? Ska de införa en diktatur igen och förbjuda en grupp människor även om de får flest röster? Men vi såg ju hur bra det gick för dem att inte tillåta islamisterna. Länge leve revolutionen!

Stackars korkade anställda på Aftonbladet och stackars, stackars korkade svenskar som röstar på pajasarna som sitter i vår riksdag och regering.

Annonser

2 responses to “Den arabiska våren

  1. och stackars, stackars korkade tunisier som tror att en regering med islamistiska värderingar är en regering som styr med hjärta och förnuft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s