Bidrar Sverige och NATO till etnisk rensning, igen?

Som bekant är – för oss som tar västerländsk media med en stor nypa salt – så har både Sverige och NATO bidragit till etnisk rensning på Balkan. Sverige har t.ex. erkänt Kosovo som en självständig stat, trots att serber och romer har jagats bort från området, ett område där den serbiska befolkningen för ca 60 år sedan utgjorde ca 50 % av den totala befolkningen. Nu finns endast några få enklaver kvar, ständigt utsatta för attacker från kosovoalbaner.

Innan NATO bombade Serbien och Kosovo (en del av Serbien) med utarmat uran, med vilka de antagligen dödade fler kosovoalbaner än vad serberna gjort innan dess (efter attacker från KLA), så proklamerade man i media att fler än hundra tusen kosovoalbaner befarats ha blivit mördade av serber. Detta var alltså en ren lögn som man använde sig av för att få stöd för att bomba Serbien med utarmat uran. Stöd fick man också. Lögnen fungerade.

Konsekvensen för egen del var att jag som serb fick jag utstå idiotiska kommentarer av människor i Sverige som inte visste någon om konflikten överhuvudtaget, människor som hade ”läst i tidningen” och ”sett på TV” hur serber är, minsann.

Eftersom jag är medveten om vilka lögner NATO spridit och hur ivrig västerländsk media har varit att sprida dessa lögner, så var jag väldigt skeptisk när USA envisades med att invadera Irak och Afghanistan. Så här i efterhand så visade sig min skepticisms väl befogad.

En människa som använder sin hjärna till att tänka – som ju är en av hjärnans funktioner – har mycket att vinna på att lära sig av erfarenheter, positiva som negativa. Därför är det ”lustigt” att se hur Sverige av en ”slump” bidragit med stridsflyg för operationer i Libyen, för att hjälpa NATO, trots att något säger mig att majoriteten av alla svenskar inte har den blekaste aning om vad konflikten i Libyen egentligen handlar om. Man har läst om ”den arabiska våren” och tycker att det låter spännande. Någonstans bakar man in ordet demokrati och då är det per automatik bra.

Tillåt mig att påminna om att en viss Adolf Hitler kom till makten, i just en demokrati. Detta gäller även Bill Clinton och George Bush, som båda har anfallskrig på sina samveten. Fredrik Reinfeldt har valts till statsminister i en så kallad demokrati, en demokrati som är inblandat i två anfallskrig mot suveräna stater. Frågan svennebanan (detta innefattar även den så kallade kultureliten) bör ställa sig är vad man i Sverige skulle tycka om Ryssland angrep Sverige p.g.a. av att Sverige så länge har diskriminerat samerna. Hade svenskarna då jublat och sagt att ryssarna stöder den samiska våren? Knappast!

Något är väldigt fel. I svensk media har man visserligen ägnat lite uppmärksamhet åt de så kallade rebellernas tvivelaktiga beteende men man är även snabb med att ge en förklaring till beteendet. När man skriver om Khaddafi däremot, då sparar man inte på krutet. DN skriver att även om kvinnor inte träder fram och ”berättar” om övergreppen så har de minsann inträffat eftersom kvinnorna inte vågar berätta om dem.

Vi låtsas att det skulle komma ut ett rykte om att Fredrik Reinfeldt utfört övergrepp på kvinnor inom Moderaterna. Skulle DN publicera detta som fakta eller skulle man vänta med att bevis lagts fram? Något säger mig att man på DN anser att en libyer med dålig klädsmak är mindre värd än en svensk med en dålig attityd, därför är libyern skyldig. Det har ju någon sagt att han är.

När NATO:s inblandning i konflikten blev officiell så kom detta mycket träffande uttalande av en f.d. CIA-anställd:

 

Detta är vad rebellerna som Sverige och NATO hjälper utför:

Våra skattepengar går återigen till väldigt märkliga saker. Skatteverket, kan man göra avdrag för delen som bekostar vistelsen i Libyen och Afghanistan?

 

Annonser

2 responses to “Bidrar Sverige och NATO till etnisk rensning, igen?

  1. Älskar media. Älskar den lilla detaljen om hur man filmade misären & slakten utav bosnier som pågick i Srebrenica för att sedan byta bild till massa gravar som man ser kors sticka upp ur. Jag vet inte, men sist jag kollade så var bosnier muslimer. Kanske har missat något?

  2. Det är inte så lätt för media jämt. De tar bilderna de har för att skapa en bra story. Detaljerna är inte så viktiga. Det viktiga är att framkalla känslor och reaktioner i västvärlden så att man hittar ursäkter för sin kolonialism, och de lyckas ju för det mesta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s