Heja polisen, heja Sverige!

Jag har flertalet gånger tidigare uttryckt mitt starka missnöje med hur myndigheter i Sverige arbetar, eller arbetar och arbetar… Min kritik består till stor del i att de faktiskt inte gör det de bör göra. Ett sådant exempel är att Polismyndigheten verkar vara inriktad på att göra något helt annat än att ingripa vid brott som direkt utsätter andra för livsfara. Utöver en misshandel och ett mordhot så är det vanligaste problemet jag stöter på – som är direkt livshotande – faktiskt av en helt annan art. Det är nämligen mina medmänniskor som utsätter mig för livsfara eftersom de uppenbarligen föredrar att inte använda sin hjärna till att tänka. Det är då saker som dessa kan inträffa.

I kväll var det dags igen. Jag passerade utanför Scandic Malmen och passade denna gång på att filma eländet. Eftersom det var lördagskväll fanns ca 4-5 poliser inte så långt därifrån. I klippet filmar jag deras piket och bakom reklamskylten stod alltså poliserna. Kanske gömde de sig där för att slippa ingripa i lagbrotten som begicks framför näsan på dem? Jag har ju tidigare påpekat problemet för poliser som stått i närheten, men de har inte gjort någonting. Döm själva om ni tycker att det är rimligt att taxibilarna står som de gör. Hur hade det sett ut om en massa cyklister bara ställde sig mitt i bilvägarna och hängde så att bilisterna tvingades köra upp på trottaren för att komma runt dem?

Men den svenska polisen är istället upptagen på annat håll för att fånga ”farliga” människor. Svårt att se varför de var så ivriga att få fast Ola Lindholm. Hade han utsatt någon för fara?

För några år sedan läste jag om en kvinnlig polis som hade gripit en man eftersom hon ansåg att han var så pass vältränad att han ”måste” ta olagliga preparat för att kunna uppnå det. Test på mannen gjordes och inget olagligt hittades. Kalla mig galen, men jag skulle föredra om polisen fokuserade på att ta fast eller förhindra brott som faktiskt kan leda till att oskyldiga människor kommer till skada. Jag har svårt att se vilken nytta man har av att ta fast människor som man tycker ser ut som att de är brottslingar, hur man nu ser det.

Inte nog med det, vi har också media som inte kan få nog av att rapportera om denna irrelevanta händelse. När blev det intressant att rapportera om detta? Han är ju knappast dömd än. Varför utesluter man möjligheten att han faktiskt har blivit drogad, eller är svensk media och svenska rättsväsendet så pass skadade av statsfeministiska ideologin som genomsyrar det här samhället att de på förhand utgår ifrån att män inte kan bli drogade och att detta endast drabbar kvinnor?

Vilket leder mig till nästa idioti. Lagförslaget om samtycke till sex måste vara bland det dummaste jag hört talas om. Varför? För att det inte går att bevisa om någon samtyckte eller inte annat än om bevis om tvång finns i form av fysiska skador. Vad är poängen med att stifta lagar som man ändå inte kan bevisa att någon har brutit mot? Den svenska polisen har ju problem med att ingripa när verkliga brott begås framför näsan på dem dagligen. Vad ska de göra i det här fallet? Ska någon i efterhand kunna säga ”Jag var full!” och detta ska räcka som bevisning? Vad är det som säger att den berusade personen inte var drivande till sexakten?

Och varför tar Madeleine Leijonhufvud upp 15-åriga tjejer som exempel? Varför inte killar? Kan inte dessa utnyttjas?

Jag minns t.ex. tydligt när jag som 20-åring hade kommit hem till min dåvarande flickvän som hade haft en s.k. tjejmiddag med några väninnor. Jag gick in i hennes sovrum för att inte störa och lade mig för att sova. Jag väcktes så småningom av att hon hade klätt av sig och försökte få min penis erigerad. Hon luktade vin och var märkbart berusad, dessutom förvånade hennes beteende mig eftersom hon inte brukade ta initiativ till sex, åtminstone inte när hon var nykter. Tydligen hade vinet gjort sitt. Hon satte sig på mig och höll på tills hon var klar med sitt, medan jag betraktade eländet under tiden. När hon var klar sade jag att jag gärna ville fortsätta sova och vände mig om.

I detta fall var alltså den som begick ”övergreppet” en berusad kvinna, medan jag själv var nykter. Visst, jag kunde sagt åt henne att låta mig vara, med konsekvensen att hon hade blivit sur och hon antagligen medvetet vid senare tillfällen skulle vägra ha sex med mig. Jag kände mig inte speciellt utnyttjad, däremot tyckte jag att det var tragiskt av henne att endast våga ta initiativ till sex när hon hade druckit, men så led ju hon av psykiska problem och tog medicin för dessa. Hur som helst var det inget som jag tycker att hon borde blivit dömd för av någon domstol, eftersom vi ju brukade ha sex och eftersom hon faktiskt inte tvingade mig med våld. Jag kunde ju sagt ifrån, precis som människor kan ta ansvar för att inte supa sig så fulla att de inte vet vad de gör. I  sådana fall är det faktiskt mer rimligt att föräldrarna får ett straff eftersom de inte uppfostrat sitt barn att inte dricka alkohol i dessa mängder. Trots allt är det ju de som är förmyndare.

Enligt Madeleine Leijonhufvud hade min gamla flickvän alltså gjort något som bör räknas som ett brott. Hur jag någonsin skulle kunnat bevisa detta annat än att ha filmat det, vet jag inte. Som bekant är det ju endast män som döms för våldtäkt och sexköp i Sverige utan teknisk bevisning. Samtidigt så vill man ju stifta lagar som förbjuder att man filmar människor i intima situationer utan deras medgivande, m.a.o. blir möjligheten för bevisning minimal.

Det råder onekligen en enorm fokus på någon form av märklig moralism i Sverige. De verkliga problemen försöker man sopa under mattan. T.ex. kunde jag på SvD:s hemsida idag se reklam från ECPAT där de uppmuntrar människor till att anmäla barnpornografi, ni vet det som Internet enligt dessa människor kryllar av, eller åtminstone  vill de ge sken av detta så att de ska kunna få stjäla mer av våra skattepengar i form av bidrag.

Vad sägs om att istället uppmuntra Polismyndigheten till att deras inkompetenta och lata personal faktiskt gör något åt faktiska brott som begås framför näsan på dem?! Men jag antar att det är för mycket begärt att polisen ska göra det de får betalt för att göra. Istället ska de jaga människor de hakat upp sig på av en eller annan anledning.

Alltså, även om Ola Lindholm har tagit kokain så är jag övertygad om att han utgör en mindre fara för andra människor än vad taxiförare som inte respekterar trafikreglerna gör. Och människor som super sig så fulla att de inte vet vad de gör har betydligt allvarligare problem än att någon har haft sex med dem när de varit berusade. Men låt oss istället fokusera på de kristmoralistiska frågorna, det är ju de som säljer lösnummer och plockar poäng hos feministiska partikamrater.

Det är lätt att glömma att året är 2011 när man tar del av nyhetsrapporteringen i Sverige, Luther hade varit mer än nöjd.

4 svar till “Heja polisen, heja Sverige!

  1. Mycket bra skrivet!

    • Tack! Jag gör så gott jag kan för att upplysa människor om att vi generellt prioriterar fel när vi fokuserar på rädslor istället för faktiska och konkreta problem.

  2. Härligt skrivet, det är skönt att det finns fler människor därute som tänker som jag!
    /Pinglan
    http://www.ejkorrekt.wordpress.com

  3. Ping: Feminister, för att döma en handling, byt kön! « bittergubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s