Sveriges Rikes Laugh

Välkomna till det nya Sverige!

I det nya Sverige är det helt okej för en person med en kuk mellan benen att mordhota, förtala och försöka få andra människor som också har kuk mellan benen att misshandla en annan person med en kuk mellan benen. Polisen i Sverige gör då ingenting.

I det nya Sverige kan en person med en kuk mellan benen bli svårt misshandlad, utan provokation, av andra personer med kukar mellan benen som också råkar ha rakade huvuden och skor med stålhättor på. Misshandeln går då ut på att sparka offret med kuk mellan benen i huvudet med dessa skor många gånger och resultatet blir att offret får tänder utsparkade, ärr på huvudet och i ansiktet, i bästa fall. I andra fall får offret men för livet. Det fantastiska är att poliserna med kuk och fitta mellan benen inte gör något alls, annat än skjutsar en till sjukhuset. Trots att personerna med rakat huvud och kuk mellan benen befinner sig alldeles i närheten med blodiga skor.

När personen med kuk mellan benen sedan pratat med Polisen om båda ärendena får personen höra att Polisen hoppas att personen med en kuk mellan benen kan ”lägga det som hänt bakom” sig. Antagligen tycker man detta eftersom man anser att personer som råkar ha en kuk mellan benen ska finna sig i att bli behandlade på ett visst sätt av andra personer, oavsett om dessa har kul eller fitta mellan benen. Jag har starka misstankar att om man struntar i att betala skatten som betalar dessa statligt avlönade personers löner så kommer inte Skatteverket att lägga det bakom sig. Vad ”märkligt” att detta med att lägga saker bakom sig inte gäller alla, men kanske beror det på att Skatteverket i sig inte har en kuk mellan benen?

I det nya Sverige kan en person med en fitta mellan benen polisanmäla en person som har en kuk mellan benen för ett påstått brott, som personen med en kuk mellan benen alltså inte har begått och som det därmed inte existerar några bevis för har begåtts. Det visar sig dock att eftersom personen som gör anmälan har en fitta mellan benen så tas det på största allvar av Polisen. Polisen börjar därefter att trakassera personen med en kuk mellan benen och vill att personen med en kuk mellan benen ska skriva under ett papper som bekräftar att ett brott har begåtts, trots att det inte har inträffat. Tydligen är det så viktigt att få personen som har en kuk mellan benen att skriva på det att man använder skattemedel för att få tag i personen med en kuk mellan benen ett flertal gånger och med tjat försöka få den att skriva på. När personen med en kuk mellan benen vägrar så hotar Polisen att hämta den under ”mindre trevliga former” för Polisen måste åtminstone med hjälp av legitimation bekräfta att man meddelat personen med kuk mellan benen att en person med en fitta mellan benen påstår att personen med en kuk mellan benen har begått ett brott, som inte har begåtts.

I det nya Sverige kan man i egenskap av person med en kuk mellan benen bli anklagad och internationellt efterlyst för våldtäkt av två personer med fittor mellan benen, utan att någon som helst bevisning finns, annat än påståenden från två personer med fittor mellan benen som efter att ha pratat med varandra och en polis i efterhand insett att de har blivit våldtagna. Vi vet ju alla hur det är med våldtäkt i Sverige, det är något helt godtyckligt så länge en person med en fitta mellan benen känner sig våldtagen. Om personen med en fitta mellan benen blivit våldtagen i verkligheten eller inte är inte relevant, det som är relevant är vad den känner.
I det nya Sverige kan en person med en kuk mellan benen bli dömd att betala böter för att ha stoppat kuken i en fitta som tillhör en person som då rimligtvis har en fitta mellan benen. Vad brottet i det här fallet består av är otydligt annat än att ”[…] hovrätten [menar] att flickorna som var med i sällskapet var hårt sminkade och talade engelska med kraftig brytning och var klädda på ett sätt så att det borde stått klart, eller i vart fall ha framstått som möjligt, att de var betalda eskortflickor.”. Alltså bestod brottet i att en person med en kuk mellan benen stoppade sin kuk i fittan på en person med en fitta mellan benen som vanligtvis brukar ta betalt för denna tjänst men denna gång inte kan bevisas gjort det?

I det nya Sverige är det alltså olagligt att ha i övrigt laglig sex om man råkar ha det med en person som har en fitta mellan benen och som vid andra tillfällen tar betalt för att ha sex. Detta kan man utan tvivel fastställa av hovrättens dom. Det som däremot går alldeles utmärkt är att hota och misshandla andra personer, så länge de har kuk mellan benen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s