Sionistisk gam gripen i Saudiarabien

Aftonbladet har publicerat en intressant artikel om en uppenbart sionistisk gam som blivit tagen på bar gärning spionerandes i Saudiarabien. Jag är dock förvånad över den något sarkastiska ”tonen” i Aftonbladets artikel då detta bör tas på största allvar, precis som det av Aftonbladet tidigare uppmärksammade fenomenet där IDF-soldater skjutit sönder folk för att stjäla deras av kulor söndertrasade organ. D.v.s. inte nog med att israelerna bevisligen stal (ja läs artikeln så ser ni ju tydliga bevis) någons organ, de skulle även lura kunder till att köpa värdelösa organ (uppenbarligen). Världen kommer för alltid att vara tacksam för att Aftonbladet uppmärksammade detta nesliga agerande.

I detta fall kan man alltså tydligt se att Mossad varit så framgångsrika att de lyckats med att lära sig gamspråk eller lärt en gam att kommunicera på hebreiska. Sionisterna är onekligen listiga och farliga och därför bör detta inte skämtas bort utan tas på största möjliga allvar. Lyckligtvis är alla inte lika naiva som svenskar, därför har gamen gripits av saudiarabiska myndigheter som förhoppningsvis kommer att hantera ärendet som sig bör. Spioneri är inget ringa brott och jag ser fram emot att den fjäderklädda sionisten får straffet som den förtjänar, nämligen döden. Helst genom stening.

Jag kan dock inte låta bli att imponeras av Mossads listiga idé att märka gamens sändare med ”Tel Avivs universitet”. De flesta skulle nog tro att gamen inte möjligtvis kan utgöra något hot eftersom den ju bara har en sändare på sig som kan visa fågelns rörelsemönster för forskare (påstådda forskare i alla fall). Det är lätt att tro att Mossad möjligtvis skulle kunna få tillgång till amerikanska satelliter, att informationen från dessa är till större nytta än en gams rörelsemönster och att informationen är lättare att tolka. I vanliga fall skulle människor som tror det ha rätt, men det här är inte ett vanligt fall. Det är sionister som ligger bakom detta och då ska man vara extra försiktig, vilket saudierna smart nog är. Det är ju så uppenbart att gamen reporterar känslig information till Mossad, information som ingen spionsatellit kan få tag i. Information som endast en Mossad-tränad spiongam kan få tag i.

Jag kan inte heller påstå att jag är glad över Aftonbladets påstående att det är en konspirationsteori att hajen som attackerade människor utanför Sharm el-Sheikh var tränad av Mossad. Det är ju i princip bevisat att så är fallet. Det var en haj (ett djur) som gjorde människor illa (som sionister alltid gör och vill göra), hur svårt ska det vara att dra slutsatsen? Klart att sionisterna ligger bakom det! Det är ju så solklart! Vilka andra alternativ kan det möjligtvis finnas?

Hur som helst är jag glad över att vissa vaknat upp, öppnat ögonen och ser verkligheten för var den är – sionisterna är överallt och de är ute efter oss. De skyr inga medel.

och att det vore lättare att få tag i den samt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s