Yxman, självmordsbombare och Europas ”yngsta land”

Jag bjuder inte på någon lång utläggning idag utan endast några korta reflektioner kring dagens nyheterDagens Nyheter och Aftonbladet.

Yxmannen:

Skönt att se att polisen för en gångs skull faktiskt gör något, förutom när de trakasserar folk som skämtat i telefon. De drog t.o.m. vapen denna gång eftersom någon viftat med en yxa utanför Riksdagen, men när jag själv blev sparkad i huvudet gjorde de absolut ingenting mot gärningsmännen, trots att de befann sig i närheten. Polisen sade då att de var smarta och att de antagligen redan tvättat bort blodet från sina skor, ja eftersom berusade skinnhuvuden är ökända för sin djävulska list och intelligens. Ännu ett bevis på att vi inte är lika inför lagen. Blir man mordhotad och misshandlad som jag blivit händer givetvis ingenting, om någon däremot viftar med en yxa utanför Riksdagen, ja då djävlar händer det grejer. Bra jobbat Polisen, ni har verkligen mitt fulla förtroende.

För övrigt kan man ju fundera lite över vad yxmannen ville åstadkomma, men något säger mig att han var förvirrad.

Självmordsbombaren:

Om han inte redan hunnit skaffat barn har han stor möjlighet att få en Darwin Award. För övrigt tycker jag att han föregår med gott exempel. Betydligt fler korkade människor bör, precis som han, spränga sig själva i luften eller ta livet av sig på något annat sätt, givetvis för att föregå som gott exempel och en motvikt till barnavlarna som bidrar till överbefolkningen. Se däremot till att göra det avskilt eftersom flera uppenbarligen fått hörselskador, och hörselskador är inte kul om man ska lyssna på musik. Om en eventuell självmordsbombare som läser detta vill döda flera än sig själv rekommenderar jag att du gör det i en samling av likasinnade, d.v.s. idioter. Om bomber inte är din grej, prova en skruvmejsel. Slipa den lite på toppen bara och stick den där nacken och huvudet går ihop. Det ger en garanterat bättre utdelning än någon hemmagjord bomb, och är du tillräckligt snabb hinner du få med dig flera till de sälla jaktmarkerna innan du blir övermannad, än om du spränger bort din egen mage. Jag lovar.

Europas ”yngsta land”:

DN glömmer nämna att Kosovos självständighet inte är erkänd av majoriteten av nationerna på vår planet. De glömmer även nämna att Sverige brutit mot en FN-resolution när man godkänt Kosovo som självständigt. Man glömmer även att nämna att den serbiska och romska befolkningen fördrivits ur Kosovo med NATO:s hjälp. Ja, ni vet NATO som Sverige samarbetar med. Sverige har även tränat ihop med den Kroatiska armén, som under 90-talet fördrivit hundratuentals serber ur Kroatien. D.v.s. NATO har bidragit till etnisk rensning under operation Oluja, och svenska armén utför övningar med denna armé och även med armén tillhörande den högst tvivelaktiga ”demokratiska” republiken Ukraina. För att inte tala om att man krigar tillsammans med USA i Afghanistan, USA som torterar sina fångar och håller människor fängslade utan rättegång. Samtidigt kan man ju inte låta bli att le när FRAinfeldt talar om ”vårt öppna samhälle” i Aftonbladet när det t.ex. finns kristdemokrater som föreslår blasfemilagar och man inte längre ens får teckna vad man vill utan att någon ska kalla det för barnpornografi.

Som en avslutning bjuder jag därför på ett klipp från en mycket rolig herre som tyvärr gick bort härom året. Mina damer och herrar, George Carlin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s