Skattefinansierat sex

Det har antagligen inte undgått många att den f.d. arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin av Aftonbladet anklagas (vill inte länka till skräptidningen i onödan, det genererar ju pengar till dem) för att ha köpt sexuella tjänster av en kvinna. Littorin själv förnekar att något sådant har inträffat men Aftonbladet påstår att dessa anklagelser är anledningen till hans avhopp och inte hans påstående om att hans privatliv hängts ut och hans barn trakasserats av diverse journalister.

Nu verkar det som att Aftonbladet kommer att ha svårt att bevisa att Littorin ens har begått ett brott, även om han har gjort det. D.v.s. att Aftonbladet påstår det och påstår sig ha kontakt med kvinnan som påstår att hon haft sex med Littorin mot betalning är ju knappast ett bevis för att det någonsin har inträffat. Därför riskerar Aftonbladet att kunna fällas för förtal, ännu mer så eftersom Littorin längre inte anses vara en offentlig person då han ju faktiskt har avgått. Detta kan dock Aftonbladet inte acceptera och låta polisen hantera ärendet, som sig bör, som Cornucopia påpekar.

En person som antagligen tycker att detta är fenomenalt är justitieministern Beatrice Ask. Jag kan tänka mig att hon just nu sitter och knåpar ihop ett litet brev som hon ska skicka till Littorin i ett gredelint kuvert. Littorin är ju uppenbarligen misstänkt för sexköp nu så det är ju bara för Bettan att skicka ett brev till honom, inte sant?

Men, vi låtsas att Littorin faktiskt är en sexköpare. Då har han brutit mot en lag som hans parti bevisligen stöder, vilket ju gör det rimligt för honom att avgå. D.v.s. Alliansen stöder morallagen om att sexköp ska vara förbjudet. Om Littorin däremot köpt en dyrbar gåva och skänkt till samma kvinna som efter detta tackade honom med sex, hade inte varit en fråga om annat än otrohet, om nu Littorin fortfarande var gift då. Jag ställer mig då frågan: går gränsen vid presentkort, eller vad?

Om Littorin anser sig vara liberal har han givetvis inte gjort något moraliskt fel annat än att han tjänat ett parti som går emot och direkt bekämpar liberala värderingar, d.v.s. Moderaterna som med FRA-lagen, ACTA, IPRED, Lissabonfördraget och nu senast SWIFT visar att de inte alls är intresserade av de svenska medborgarnas frihet. Faktum är att inget av de sittande riksdagspartierna kan kallas för liberala med tanke på deras partiprogram eller deras allianser. De är t.o.m. direkt antidemokratiska och det är med stor ”förundran” som jag lägger märke till att SÄPO ännu inte gripit samtliga, men jag antar att det uppstår en visst konflikt med tanke på att deras uppgift är att skydda just dem som håller på att förstöra det som SÄPO också ska skydda. Men kanske är det så att placeringen i texten visar vad SÄPO:s prioriteringar är? Kanske bör de numera fokusera på EU-parlamentet eftersom de ju har mer att säga till om? Eller varför inte skydda alla lobbyister i Almedalen som faktiskt dikterar villkoren i Sverige. För den som tror att våra riksdagsledamöter äger kapaciteten att styra landet har jag endast en sak att säga: du lever i en drömvärld. De klarar ju inte ens av att närvara på sin arbetsplats för att trycka på en knapp, fler bevis än så behövs inte för att se hur illa ställt det är med demokratin i Sverige. För att inte tala om att inte ett enda av de sittande riksdagspartierna talar om att avskaffa sig själva och införa direktdemokrati, då det ju faktiskt är tekniskt möjligt. Alltså, pratet om demokrati är strunt.

Men, åter till Littorin:

Tydligen är detta sexköp något  som inträffat för ett par år sedan. Om gamla saker nu är så intressanta ska jag återigen berätta att jag själv sett Leif Pagrotsky sitta pruttfull i knät på en tant i Cannes år 1998 under Midem-festivalen. Han var där i egenskap av svenskt statsråd och söp sig alltså dyngrak under arbetstid när han skulle representera Sverige, på en resa betald av svenska skattebetalare. Jag har fortfarande inte sett någon skriva om detta, trots att mediabevakningen var stor i Cannes eftersom många svenska artister närvarade där. Om Pagrotsky hade sex med kvinnan eller vem kvinnan var, vet jag inte. Något säger mig dock att han inte var fysiskt kapabel till att genomföra ett samlag, med tanke på att hans ögon gick i kors, hans läppar var blåa av vin och han knappt klarade av att sitta i hennes knä.

Inte heller har jag sett några diskussioner om varför vissa anser att det är fel att att ett statsråd för skattepengar köper sex men inte fel att staten betalar ut en massa skattepengar till människor som har sex och skaffar barn. D.v.s. resultatet av deras sexualakt får bidrag, även om barnet är utomäktenskapligt. Vad säger kristmoralisterna om detta tro?! Det är ju banne mig sponsrad otukt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s