Det blir sällan mer korkat än så här

Tänk att denna person av vissa anses vara någon guds ställföreträdare på vår planet. Gång på gång bevisas det hur religiösa fanatiker lever i en fantasivärld och inte i verkligheten. Den ”gode” påven verkar ha missat att det idag finns fler människor än någonsin tidigare och att detta i sig utgör ett hot mot livet på Jorden eftersom människor har en tendens att förbruka resurser i snabbare takt än de regenereras, vilket i slutändan leder till resursbrist och utrotning av växt- och djurliv, något som redan har pågått väldigt länge.

Dessa fakta till trots menar påven att homosexualiteten i sig kommer orsaka mänsklighetens utdöende, och uppenbarligen inte mänsklighetens överkonsumtion och befolkningsökningen. Faktum är att det snarare är så att mänsklighetens överlevnad skulle vara mer trolig om betydligt fler var homosexuella. Denna slutsats kommer man fram till om man tittar på fakta. Något säger mig att påven sällan gör detta.

Annonser

6 responses to “Det blir sällan mer korkat än så här

 1. Påven tror med andra ord att om mänskligheten bara tillåts, så kommer alla att endast ägna sig åt homosex. Jag tror att han har förväxlat vanliga människor med prästerna inom katolska kyrkan.

 2. Självklart kommer den homosexuella farsoten att innebära jorden undergång. Inte pga omoral eller brist på fortplantning – det finns ju insemination – utan pga att homosexuella är för snälla med varandra så det blir inga massmord och etniska rensningar, inga krig och inga globala orättvisor med svält etc som följd och därmed kommer jordens befolkningsökning att accelerera in absurdum vilket innebär vår snara undergång.

  • Inte för att vara en tråkmåns men våld står för strax under 1% av dödsfallen i världen. Krig för ytterligare 0,3% och svält för 0,85%.

   Befolkningsmängden (globalt) påverkas nästan uteslutande av hur mycket folk fortplantar sig.

  • Ha ha, vet inte om homosexuella är snällare än andra människor. Jag menar att de just inte är annat än vanliga människor med fel och brister som alla andra. Enda skillnaden är att de föredrar att ha sex och relationer med folk av sitt eget kön. Men jag är övertygad om att de flesta homosexuella är trevligare än påven, det är inte direkt svårt att vara det.

 3. Du har väl sett Bill Mahers Religilous? Finns att köpa på Ginza för 99 kr men kan även ses på youtube med start här:

  Det är en humoristisk dokumentär men har ett väldigt allvarligt och deprimerande slut.
  Diggar Bill Maher väldigt mycket och älskar hans talkshow och stand up-shower. ^^

  • Självklart har jag sett den tidigare. Den är oerhört rolig! 🙂
   Tack för länktipset ändå, hoppas att andra har glädje av den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s