Kamrat Reinfeldt i SVT:s Agenda

Under kvällen hade jag nöjet att se på den statliga televisionens program Agenda hemma hos några vänner. Till min stora glädje så  medverkade vår älskade kamrat Fredrik Reinfeldt i programmet.

Nu när den onde Vaclav Klaus äntligen tagit sitt förnuft till fånga och skrivit på Lissabonfördraget så kan EU fortsätta med sitt fantastiska avdemokratiseringsarbete. Kamrat Reinfeldt berättade att det nu skulle tillsättas en ”ständig ordförande” i EU-kommissionen och Agenda jämförde detta ämbete med att vara EU:s president, utan att kamrat Reinfeldt invände till detta. Kamrat Reinfeldt berättade även att det inte alls var klart vad denne presidents uppgift kommer att vara i jämförelse med den rollen han själv har som tillfällig ordförande i EU. Att så öppet erkänna att detta med Lissabonfördraget är helt ogenomtänkt och oplanerat är en styrkedemonstration från kamrat Reinfeldt tycker jag. Han visade på ett mycket bra sätt att kamraterna i EU-parlamentet – som kamrat Reinfeldt påpekade är folkvalda –  inte alls behöver ha en genomtänkt plan när de arbetar utan att de går på känsla. Han berättade att dessa folkvalda representanter skulle utse den nya presidenten, precis som kommunistpartiet gjorde i Sovjet en gång i tiden. Kamrater, det nalkas strålande tider!

Kamrat Reinfeldt pratade även om den s k ”klimatfrågan” och det faktum att Indien inte ville skriva på ett avtal kring detta. En indisk politiker vars namn jag tyvärr inte kommer ihåg satte kamrat Reinfeldt på plats genom att hävda att de flesta västländerna inte lyckas leva upp till utsläppskraven och att Indien därför inte ser en anledning till skriva på ett avtal med dessa länder. Kamrat Reinfeldt svarade de svenska tittarna att Indien och andra stater i framtiden kommer att bidra med lika mycket utsläpp. På så sätt undanmanövrerade han Agendas skickliga journalist att ställa frågan om den indiska politikerns påstående verkligen stämmer och hur kamrat Reinfeldt ska hantera detta problem. Han är mycket skicklig!

Bäst av allt är att varken kamrat Reinfeldt eller Agendas duktiga journalist diskuterade peak oil och det faktum att även andra råvaror kommer att bli mer och mer svårtåtkomliga och dyrare att utvinna inom en ganska snar framtid. Därför ger jag kamrat Reinfeldt och den trevliga journalisten 10 av 10 propagandapoäng som mycket väl kan mäta sig med Sovjetunionens storhetstid. Det finns hopp för mänskligheten!

DenNyaOrdningen

Annonser

One response to “Kamrat Reinfeldt i SVT:s Agenda

  1. Bra analys.

    Kommersialism lierad med den kidnappade liberalistiska doktrinen om mänsklig frihet är 2000-talets kommunism.

    Skall bli intressanta att se hur det utvecklas.

    Under tiden arbetar vi lokalt.
    Med spaden i hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s