Arrogans utan dess like

Folkpartiets Cecilia Wikström uttalar sig i DN om att hon anser att Tjeckiens president Vaclav Klaus bör skriva under Lissabonfördraget. Enligt DN använder Wikström sig av formuleringar som ”rätta in sig i ledet”. Vad är det för djävla skitsnack? Om det tjeckiska folket inte vill det så ska Klaus givetvis inte skriva under. Han ska inte göra som Cecilia och de andra blodsugarna i EU-parlamentet vill att han ska göra. Det är knappast demokrati ur tjeckisk synvinkel. Är Wikström så pass korkad att hon inte förstår det eller spelar hon bara dum?

Wikström säger även ”Med tanke på hur starkt övertag ja-sidan ser ut att få i fokomröstningen ökar trycket på honom från 500 miljoner européer.”. 500 miljoner? Menar Wikström att 500 miljoner européer har röstat ja till Lissabonfördraget? Det är ju en ren lögn! Wikström är en lögnare och inget annat! Exempelvis har vi i Sverige inte fått rösta om detta. Tydligen tycker våra politiker att vi inte ska behöva rösta om att överlåta lagstiftningen till utomstående. Det hela är ytterst farsartat. Som om att det inte räcker med fascistlagarna som FRA-lagen och IPRED, nej då, nu ska även lagstiftningen flyttas ut ur landet så att vi inte ens kan se landsförrädarna i ögonen när vi demonstrerar inför döva öron.

Samtliga politiker som med tvång drev igenom FRA-lagen och anser att Lissabonfördraget ska skrivas på utan det svenska folkets medgivande genom en folkomröstning bör avgå med omedelbar verkan. De är en skam för demokratin och Sverige!

One response to “Arrogans utan dess like

  1. Pingback: Strider Lissabonfördraget mot Sveriges grundlag? « Juggen reflekterar över intryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s