Världens bästa låt

Den handlar givetvis om vad som är viktigast här i livet.

Därför ska jag även lägga ut en bild på ”min pärla” (som många töntiga bilister brukar kalla sina bilar av någon djävla anledning).

cykeln

Ramen är en Cannondale System Six från 2007, hälften aluminium och hälften kolfiber. Hjulen är Mavic Ksyrium ES från 2007. Komponentgruppen är Shimano Dura Ace från 2009. Sadeln är Selle Italia och är en kolfibervariant som väger 125 gr, också från 2009. Styret är FSA Energy i aluminium från 2009. Sadelstolpen är FSA SL-K i kolfiber från 2007. Pedalerna är TIME RXS i kolfiber och kompositplast. Styrstammen är från Cannondale och är i kolfiber. Däcken är Schvalbe Ultrem-R. Cykeln väger ca 7,2 kg.

Jag har funderat på att uppgradera hjulen till ett par lättare för att komma ner i vikt till UCI-standard, men det får vänta lite. 🙂

4 svar till “Världens bästa låt

  1. Sweet! Skulle tro att 7,2 kg är ungefär vad bakhjulet till min militärcykel väger. 🙂

  2. Världens bästa låt? Pff. Det var inte ens världens bästa cykellåt. 😉

  3. Du fattar ju för fan ingenting! 😉

    Queen-låten är ju bra men texten i Performance är mycket bättre eftersom den tar upp det moderna problemet med trendcyklister som cyklar på livsfarliga cyklar, som dessutom är sämre än bra cyklar. (Snyggt formulerat va?)
    Som du förstår är detta ett stort problem och därför är det väldigt bra att det tas upp i denna text som tyder på ett stort engagemang och medvetenhet kring reglerna och likformigheten inom de sociala strukturerna i samhället.

  4. Jaha. Men om man vill ta upp ett viktigt ämne och föra fram det genom musik får man väl se till att det är en bra låt som jag ids lyssna på då. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s